Overige video's

Kibbeling op kool met mosterd
Kibbeling op kool met mosterd
(0)

Kibbeling op kool met mosterd

Categorie hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 735 kcal
Koolhydraten 70 g
Eiwit 24 g
Vet
Waarvan verzadigd
38 g
5 g

Bereiden

  1. Kook de aardappelen. Leg de kool in een vergiet en giet er kokend water over. Laat goed uitlekken.
  2. Verhit de wok met de helft van de olie. Roerbak hierin de kibbeling voorzichtig 2-3 minuten op een hoge stand. Schep de stukjes uit de wok en houd de vis warm onder aluminiumfolie.
  3. Roerbak de kool 5 minuten in de rest van de olie. Voeg citroensap en zout en peper toe. Schep de mosterd en 1 eetlepel peterselie erdoor, bak nog 1 minuut en verdeel de mosterdkool over 4 warme borden.
  4. Verdeel de warme kibbeling erover en bestrooi met de rest van de peterselie. Serveer met de aardappelen.

Bereidingstip

Maak de kibbeling eventueel zelf. Besprenkel stukjes witvis met citroensap. Meng 50 gram bloem met wat viskruiden, 1 losgeklopt ei en 100 ml melk tot een beslag. Haal de visstukjes door het beslag en frituur ze 4-5 minuten op 180ºC. Bereid de diepvrieskibbeling eventueel in de oven volgens de aanwijzing op de verpakking.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je ervan vindt!

Voedingswaarde p.p.
Energie 735 kcal
Koolhydraten 70 g
Eiwit 24 g
Vet
Waarvan verzadigd
38 g
5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.