Overige video's

Kibbeling met tartaarsaus

4 gemiddeld snack
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 745 kcal
Koolhydraten 52 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
40 g
7 g
Vezels 4 g
Zout 0,9 g
Hoofdingrediënten Kabeljauwfilet (96)

Bereiden

  1. Meng de ingrediënten voor de tartaarsaus en breng op smaak met zout en peper. Meng 200 g bloemmet het bier en ei tot een glad beslag.
  2. Wentel de kabeljauw kort door de rest van de bloem en vervolgens door het bierbeslag. Verhit een pan met een laag zonnebloemolie tot 185°C en frituur hierin de vis goudbruin.
  3. Laat uitlekken op keukenpapier. Serveer de kibbeling met de tartaarsaus.

Wijnadvies

Kies bij dit recept voor de biologische Eco Balance Chardonnay uit Chili.

Voedingswaarde p.p.
Energie 745 kcal
Koolhydraten 52 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
40 g
7 g
Vezels 4 g
Zout 0,9 g
Hoofdingrediënten Kabeljauwfilet (96)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.