Overige video's

Kibbeling met gestoofde bietjes

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 600 kcal
Koolhydraten 41 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
7 g
Vezels 6 g
Zout 1,1 g
Hoofdingrediënten Kabeljauwfilet (96)

Bereiden

  1. Klop de bloem met het water en de eidooier tot een beslag en klop er zout, peper en de dille doorheen. Laat even rusten.
  2. Verwarm de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Stoof de bietjes met een paar eetlepels water, de balsamicoazijn en olijfolie afgedekt op een lage stand.
  3. Verhit de zonnebloemolie in een frituurpan tot 180ºC. Klop het beslag nogmaals goed door tot alle klontjes verdwenen zijn en haal de stukken kabeljauw erdoor. Frituur de vis in porties in de hete olie en laat uitlekken op keukenpapier.
  4. Houd de kibbeling eventueel warm in een matig warme oven terwijl je de rest van de vis frituurt. Serveer de kibbeling met de puree en gestoofde bietjes. Bestrooi met dille.
Voedingswaarde p.p.
Energie 600 kcal
Koolhydraten 41 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
7 g
Vezels 6 g
Zout 1,1 g
Hoofdingrediënten Kabeljauwfilet (96)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.