nacho

Nacho gerechten

De lekkerste nacho recepten

Nacho’s zijn een perfect gerecht om te delen met vrienden of familie. Deze crunchy tortilla chips zijn bedekt met kaas, groenten en kruiden, en kunnen worden geserveerd met een dipsaus naar keuze. Het maken van nacho’s is relatief makkelijk, maar er zijn een aantal tips die je kunt toepassen om de lekkerste nacho’s te maken.

Nacho's met gehakt

nacho

Is het al tijd voor nacho’s? Nacho’s zijn de perfecte snack op een borrel op vrijdagmiddag of in het weekend. Nacho’s zijn een gerecht uit de texmex keuken. Ze worden zowel als hoofdgerecht of als snack gegeten. Het gerecht bestaat uit tortillachips met jalapeño, kaas en soms gehakt. Het gerecht is voor het eerst in 1943 in de Victoria Club bereid in X door de Mexicaanse ober Ignacio Anaya, die Nacho werd genoemd. Zin in nacho’s? Serveer nacho’s klassiek met gehakt, tomatensalsa, guacamole en kaas.

Recept: Mexicaanse nacho schotel

Hoe lang nacho's in de oven?

Hoe lang moeten nacho’s in de oven? Warm de oven voor op 180 graden. Daarna doe je de nacho’s nog zo’n 4 tot 8 minuten in de oven. De nacho’s zijn klaar als de kaas helemaal gesmolten is. Zorg ervoor dat de andere ingrediënten, zoals ui, gehakt en paprika, al gebakken is voordat je dit mengsel in de nachoschotel verwerkt. In de oven is het eigenlijk alleen zaak dat de kaas smelt en dat de nacho’s lekker crispy en warm worden.

Avocado
Avocado

Gezond en veelzijdig: de lekkerste recepten met avocado.

Meer recepten
De Mexicaanse keuken
De Mexicaanse keuken

Zin in nacho's of tortilla's?

Alle recepten