nacho

Mexicaanse recepten

Van taco’s tot tortilla’s

Denk je aan de Mexicaanse keuken, dan denk je aan taco’s en tortilla’s. Maar er is nog zo veel meer lekkers. Varieer met deze gerechten uit Mexico en het wordt een gezellig en kleurrijk geheel op tafel. Een grote fiesta! Heel belangrijk: zelfgemaakte guacamole mag niet ontbreken…

Nacho recepten

nacho recepten

Is het al tijd voor nacho’s? Nacho’s is de perfecte snack op een vrijdagmiddagborrel of in het weekend. Serveer nacho’s klassiek met gehakt, tomatensalsa, guacamole en kaas, of maak er één groot feest van. Nacho’s als avondmaaltijd? Waarom niet? Met bonen, gehakt en lekker veel groenten heb je een lekkere én feestelijke maaltijd op tafel staan. Chips als avondeten, dat klinkt toch als een droom?

Lekkere nacho recepten

Tortilla recepten

tortilla

Eén van de hoofdingrediënten in de Mexicaanse keuken is de tortilla. De maistortilla is de essentie van de Mexicaanse keuken en wordt op heel veel verschillende manieren gebruikt. De traditionele tortilla wordt gemaakt van mais. Tortilla’s worden normaal warm geserveerd en gegeten. Lekker als avondmaaltijd, maar ze zijn ook ideaal om mee te nemen voor onderweg als lunch, of in plakjes tijdens de borrel. Heerlijk veelzijdig dus!

Lekkere tortilla recepten
Avocado
Avocado

Gezond en veelzijdig: de lekkerste recepten met avocado.

Meer recepten
Lekker met mais
Lekker met mais

Kook eens wat vaker met mais!

Alle recepten