Grand’Italia

Grand’Italia

Tomatensaus recepten

Grand’Italia Sugocasa is een heerlijke tomatensaus van de beste zongerijpte tomaten. Gemaakt van honderd procent natuurlijke ingrediënten, zonder toevoegingen en dat proef je. Ideaal als saus voor jouw pastagerecht of lasagne en als basis voor soep of bruschetta. Zo varieer je eindeloos met de Italiaanse keuken.

Verse tomatensmaak

De tomaten voor Grand’Italia Sugocasa worden ieder jaar gezaaid in april en mei en krijgen alle tijd om te rijpen in de zomerse zon. Vanaf augustus vindt de tomatenpluk plaats en worden de tomaten met zorg geselecteerd. Binnen 48 uur worden de tomaten van het veld in de saus verwerkt, waardoor de saus een heerlijke, verse tomatensmaak heeft.

Variëren maar

Met Grand’Italia Sugocasa kun je eindeloos variëren. Het is de perfecte basis voor een heerlijk Italiaans gerecht. Lekker om zo te serveren of maak hem eenvoudig helemaal eigen door er bijvoorbeeld je favoriete kruiden aan toe te voegen. Ideaal als saus voor jouw pastagerecht of lasagne en als basis voor soep of bruschetta.

Zoals zelfgemaakt

Pastasauzen zijn door iedereen geliefd, maar worden niet altijd als verantwoord gezien. Soms terecht, vaak onterecht, want veel tomatensauzen doen niet onder voor een zelfgemaakte variant. Neem bijvoorbeeld de Grand’Italia Sugocasa Tradizionale. Deze basis tomatensaus wordt gemaakt van honderd procent natuurlijke ingrediënten: tomaten, tomatenconcentraat, ui, wat citroensap en een snufje zout. Zonder toevoegingen, dat proef je!

Proef ze allemaal!

In een fles Sugocasa van 690 gram zitten circa 20 tomaten van 60-70 gram. Grand’Italia Sugocasa is verkrijgbaar in verschillende varianten: Tradizionale met zongerijpte tomaten, Erbe met kruiden, Piccante met chilipeper en Aglio met knoflook.