Aziatische recepten

Aziatische recepten

Ontdek Aziatisch koken

Aziatisch koken ingewikkeld en eentonig? Welnee! Met onze handige tips en fijne recepten lukt het jou ook om lekkere Aziatische gerechten op tafel te zetten. Wat dacht je van lekkere nasi met een twist? Een uitgebreide rijsttafel? Of zelfgemaakte sushi? Gegarandeerd succes! Op deze pagina vind je de inspiratie voor ieder Aziatische recept.

Indonesische keuken

indonesische keuken

Nasi goreng en saté zijn de bekendste Indonesische gerechten die in Nederland regelmatig gegeten worden. Maar de Indonesische keuken is zo divers dat er nog veel meer lekkers te proberen valt. Het eten wordt niet in gangen geserveerd, maar in de vorm van een rijsttafel. Met al deze gerechtjes wordt het een feest aan tafel! Wil je je gasten verrassen met een hele avond smullen? Dan is de rijsttafel gegarandeerd een succes.

Meer uit de Indonesische keuken

Thaise keuken

thaise recepten

Thaise gerechten worden gekenmerkt door een balans van zoet, zout, zuur en pittig. Door de diversiteit in vis, vlees en verse groenten is de Thaise keuken geschikt voor iedereen. En het mooie? Thais eten is lekker licht en relatief vetarm. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, zijn deze gerechten helemaal niet moeilijk om te maken. Op zoek naar Thaise recepten? Hier vind je lekker veel inspiratie.

Thaise recepten
Japans menu
Japans menu

Evenwicht op z'n Japans

De vier gangen
Rijsttafel
Rijsttafel

Indische rijsttafel Iedereen kan oosters koken

Meer Aziatische recepten