Overige video's

Ketjapnoedels met peultjes en garnalen

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 445 kcal
Koolhydraten 60 g
Eiwit 24 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
2 g
Vezels 3 g
Zout 2,1 g
Hoofdingrediënten Peultje (71)

Bereiden

  1. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster het sesamzaad in een droge, hete koekenpan en houd apart.
  2. Verhit de zonnebloemolie in een wok op een hoge stand en roerbak hierin de garnalen en peultjes circa 2 minuten.
  3. Voeg de ketjap toe en bak nog 2 minuten mee. Serveer met de noedels en bestrooi met het sesamzaad.

Bereidingstip

De zoete sojasaus ketjap manis is een prima saus voor wok- en roerbakgerechten, maar als je dat lekker vindt kun je ook een speciale woksaus gebruiken. Bij de ingrediënten van dit recept passen diverse smaken, zoals sweet chili, teriyaki of oestersaus.

Voedingswaarde p.p.
Energie 445 kcal
Koolhydraten 60 g
Eiwit 24 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
2 g
Vezels 3 g
Zout 2,1 g
Hoofdingrediënten Peultje (71)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.