Overige video's

Kerstroomtaart

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 725 kcal
Koolhydraten 65 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
48 g
30 g
Print

Bereiden

  1. Maal de speculaaskoekjes fijn in een keukenmachine. Laat de boter smelten en giet dit bij de koekkruimels terwijl de machine draait.
  2. Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier en schep het koekmengsel hierop. Strijk goed glad en laat een half uur opstijven in de koelkast.
  3. Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker. Klop de roomkaas luchtig met de suiker en schep hier de slagroom rustig doorheen.
  4. Schep de vulling op de koekbodem en laat dit minimaal 2 uur afgedekt opstijven in de koelkast.
  5. Neem de ring van de springvorm en neem de taart van de metalen bodem.
  6. Zet de taart op een platte schaal en druk de kerstkransen rondom rechtop tegen de rand van de taart.
  7. Roer de cranberrycompote goed door en schep dit bovenop de roomlaag.
Voedingswaarde p.p.
Energie 725 kcal
Koolhydraten 65 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
48 g
30 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.