Overige video's

Kerstjam met peer, vanille, kaneel en anijs

4 eenvoudig ontbijt, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 625 kcal
Koolhydraten 150 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Vezels 4 g
Zout 0 g
Hoofdingrediënten Peer (58)

Bereiden

  1. Meng de blokjes peer met het citroensap en de geleisuiker in een pan met dikke bodem en breng al roerend aan de kook. Laat het mengsel circa 5 minuten pruttelen.
  2. Vul de jampotten tot aan de rand met de hete jam en verdeel de vanille, kaneel en steranijs erover. Draai de deksels erop en zet de gevulde potten omgekeerd weg.
  3. Bewaar tot maximaal 6 maanden op een donkere, koele plaats. Bewaar de jam na openen in de koelkast. Lekker bij bietencarpaccio met geitenkaas (kijk elders op boodschappen.nl) of bij het kerstontbijt.
Voedingswaarde p.p.
Energie 625 kcal
Koolhydraten 150 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Vezels 4 g
Zout 0 g
Hoofdingrediënten Peer (58)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.