Zweedse Kerstpuzzel

Win 3 dagen voor 2 personen naar het eiland Texel

Elke maand zijn er leuke prijzen te winnen met de puzzel in Boodschappen. Ook staan er regelmatig andere acties in Boodschappen waarmee je fijne prijzen in de wacht kunt slepen. Je kunt hier de oplossing voor de Woordzoeker puzzel uit het decembernummer van Boodschappen doorgeven.

De oplossing van de Woordzoeker puzzel uit het decembernummer kan je hier doorgeven.

Zweedse puzzel

Daarmee maak je kans op de volgende prijs: 3x kans op 3 dagen voor 2 personen op Texel.

Geniet van alles wat Texel zo uniek maakt: het brede Noordzeestrand, de uitgestrekte duinen en de bekende badplaats De Koog.

Het hotel
Je verblijft in het luxe Hotel Greenside (4*), gelegen net buiten het centrum van De Koog, op steenworp afstand van het strand. De ruime kamers zijn stijlvol en modern ingericht en voorzien van afgescheiden zithoek, minibar, ligbad, aparte douche en privé balkon of terras. Het hotel beschikt over een wellness, fitness en een uitstekend restaurant.

Inbegrepen
• 2x overnachting incl. uitgebreid ontbijtbuffet
• 1x heerlijk 3-gangen welkomstdiner
• 1x gebruik hydrojet of solarium (1 munt p.p._
• gratis entree wellness-faciliteiten
• gratis entree fitness
• gratis WiFi en parkeren

Lezersvoordeel
Lezers van Boodschappen kunnen bovenstaand arrangement met voordeel boeken vanaf slechts € 89,- p.p. De voordeelprijs wisselt per periode:
– 01-12 – 23-12 en 05-01 – 13-02: € 89,-
– 14-02 – 28-03: € 109,-
– 29-03 – 23-04: € 129,-
Toeslag op vrijdag- en zaterdagnacht € 10,- p.p.

Niet gewonnen?
Kijk op www.goedverblijf.nl/bs1219 of bel 085-4899019.

Behoor je tot de prijswinnaars dan ontvang je uiteraard het boekingsbedrag retour!

Geef de oplossingen voor 30 december door!

Deelnameformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorwaarden puzzels & acties
Uitgesloten van deelname zijn medewerkers van C.I.V. Superunie B.A. en iMediate. Deelnemers dienen op het moment van deelname ofwel ouder te zijn dan 18 jaar ofwel schriftelijke toestemming te hebben van ouder of voogd. iMediate zal de prijzen alleen in Nederland laten bezorgen. Prijswinnaars zullen persoonlijk op de hoogte worden gesteld van de uitslag. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. C.I.V. Superunie en iMediate stellen de uitgekeerde prijzen ter beschikking conform de status waarin deze op dat moment verkeren en zijn dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige zichtbare of verborgen gebreken, waaronder inbegrepen verlies en schade veroorzaakt tijdens transport. De prijzen zijn niet inwisselbaar of overdraagbaar. Eventuele verschuldigde kansspelbelasting is door iMediate afgedragen.