Zweedse Kerstpuzzel

Win 3 dagen voor 2 personen naar de Gelderse Achterhoek

Elke maand zijn er leuke prijzen te winnen met de puzzel in Boodschappen. Ook staan er regelmatig andere acties in Boodschappen waarmee je fijne prijzen in de wacht kunt slepen. Je kunt hier de oplossing voor de Woordzoeker puzzel uit het decembernummer van Boodschappen doorgeven.

De oplossing van de Woordzoeker puzzel uit het decembernummer kan je hier doorgeven.

Zweedse puzzel

Daarmee maak je kans op de volgende prijs: 3 dagen voor 2 personen.

Genieten van gastvrijheid, culinaire verwennerij
en een mooie omgeving? Kom naar het gastvrije Hotel Hof van Gelre (4*). Dit hotel is gelegen in Lochem in de prachtige Gelderse Achterhoek!

Je kunt hier eindeloos fietsen en wandelen, bijvoorbeeld op de Lochemse Berg, langs diverse wijnhoeves of op Landgoed Verwolde, waar je de dikste zomereik van Nederland kunt bewonderen.

Het hotel

Het hotel beschikt over een gezellige hotelbar met biljart, knusse lounge met riante fauteuils, terras en open haard. Ontspannen kan in het verwarmde binnenzwembad en in het stijlvolle restaurant geniet je van culinaire gerechten.

Inbegrepen

• ontvangst met koffie of thee
• 2x overnachting met heerlijk Gelders ontbijtbuffet
• op de eerste avond een heerlijke plateservice in de lounge
• op de tweede avond een 2-gangendiner
• gratis wandelroute
• vrij gebruik van zwembad, WiFi & parkeren

Niet gewonnen?
Lezers van BoodschappS eLn Akunnen bovenstaand arrangement met voordeel boeken vanaf slechts € 99,- p.p., bij aanomst op vrijdag en zaterdag € 109,- p.p. Kijk op www.goedverblijf.nl/boodschappen1218 of bel 085-4899019.

Behoor je tot de prijswinnaars dan ontvang je uiteraard het boekingsbedrag retour!

Geef de oplossingen voor 24 december door!

Deelnameformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorwaarden puzzels & acties
Uitgesloten van deelname zijn medewerkers van C.I.V. Superunie B.A. en iMediate. Deelnemers dienen op het moment van deelname ofwel ouder te zijn dan 18 jaar ofwel schriftelijke toestemming te hebben van ouder of voogd. iMediate zal de prijzen alleen in Nederland laten bezorgen. Prijswinnaars zullen persoonlijk op de hoogte worden gesteld van de uitslag. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. C.I.V. Superunie en iMediate stellen de uitgekeerde prijzen ter beschikking conform de status waarin deze op dat moment verkeren en zijn dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige zichtbare of verborgen gebreken, waaronder inbegrepen verlies en schade veroorzaakt tijdens transport. De prijzen zijn niet inwisselbaar of overdraagbaar. Eventuele verschuldigde kansspelbelasting is door iMediate afgedragen.