Overige video's

Kersentrifle

4 eenvoudig nagerecht, desserts
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 725 kcal
Koolhydraten 57 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
51 g
29 g
Hoofdingrediënten Mascarpone (119) Kers (28)

Bereiden

  1. Klop de slagroom met de suiker lobbig. Spatel dit door de mascarpone.
  2. Pureer 1/3 deel van de kersen en schep deze puree luchtig door het mascarponemengsel.
  3. Verdeel de helft van de koekkruimels over de glazen. Schep daarop een laagje kersen, de helft van het kersen-mascarponemengsel, de rest van de koekjes, de rest van het kersen-mascarponemengsel en daarop de rest van de kersen. Zet de glazen 30 minuten in de koelkast.
  4. Rooster de amandelen in een droge hete koekenpan en strooi ze vlak voor het serveren over de trifle.

Variatie

Vervang kersen door perzik.Neem in plaats van koekjes dunne plakjes cake die u in kleine stukjes breekt.

Voedingswaarde p.p.
Energie 725 kcal
Koolhydraten 57 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
51 g
29 g
Hoofdingrediënten Mascarpone (119) Kers (28)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.