Overige video's

Kerrie-couscoussalade met gebakken linzen
Kerrie-couscoussalade met gebakken linzen
(12)

Kerrie-couscoussalade met gebakken linzen

Op zoek naar een lekker en gezond recept dat snel klaar is? Deze vega topper wil je proberen! Een heerlijke combinatie van verschillende ingrediënten.
Categorie hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten

Bereiden

  1. Verhit 4 eetlepels olie in een koekenpan en bak hierin de linzen op middelhoge stand in circa 6 minuten krokant. Voeg de komijn en knoflook toe en roerbak circa 2 minuten mee. Schep de linzen uit de pan en houd apart.
  2. Voeg nog 1 eetlepel olie toe aan de pan en fruit hierin de uien in circa 5 minuten goudbruin. Schep uit de pan en houd apart.
  3. Voeg de rest van de olie toe aan de pan en bak hierin de couscous op middelhoge stand lichtbruin. Voeg de kerrie, bouillon en rozijnen toe en laat afgedekt staan.
  4. Snijd de wortels met een dunschiller in linten en blancheer circa 2 minuten in kokend water. Meng de couscous met de wortel, walnoten, radijsjes, spinazie en gebakken linzen. Klop de pitjes uit de granaatappel. Bestrooi de salade met de gebakken ui en granaatappelpitjes. Besprenkel met het citroensap naar smaak.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.