Overige video's

Katenvinken met puntpaprika en rode peper

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 540 kcal
Koolhydraten 7 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
43 g
20 g

Bereiden

  1. Meng het rundergehakt met zout, peper, de paprika, sjalotjes, knoflook, rode peper, ei en paneermeel. Vorm hier met vochtige handen stevige rolletjes van.
  2. Wikkel er royaal, eerst in de lengte en dan in de breedte, katenspek omheen.
  3. Verhit de boter en bak hierin de katenvinken rondom goudbruin.
  4. Voeg een scheutje water toe en gaar circa 15 minuten.
  5. Lekker met gekookte aardappels en spruitjes.

Variatie

Vervang katenspek door bacon of ontbijtspek.

Voedingswaarde p.p.
Energie 540 kcal
Koolhydraten 7 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
43 g
20 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.