Overige video's

Karnemelk-pancakes

4 gemiddeld ontbijt, brunch, lunch
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 505 kcal
Koolhydraten 68 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
11 g
Vezels 3 g
Zout 0,2 g
Hoofdingrediënten Karnemelk (49)

Bereiden

  1. Klop de bloem met de eidooiers, vanillesuiker, bakpoeder, karnemelk en een snufje zout in een kom tot een glad beslag. Laat afgedekt 10 minuten staan.
  2. Klop intussen de eiwitten met een snuf zout stijf in een brandschone kom. Spatel het eiwit voorzichtig door het beslag.
  3. Verhit een klontje boter in een koekenpan en schep hoopjes beslag van circa 8 cm Ø in de pan.
  4. Bak de pannenkoekjes in 5 minuten bruin en gaar. Keer halverwege. Serveer de pancakes met stroop, een klontje boter en fruit.

Bereidingstip

Serveer deze pancakes met zomerfruit als frambozen en bessen.

Voedingswaarde p.p.
Energie 505 kcal
Koolhydraten 68 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
11 g
Vezels 3 g
Zout 0,2 g
Hoofdingrediënten Karnemelk (49)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.