Overige video's

Kapucijnerschotel met knoflook en spek

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 390 kcal
Koolhydraten 38 g
Eiwit 17 g
Vet
Waarvan verzadigd
17 g
5 g
Hoofdingrediënten Aardappel (121)

Bereiden

  1. Zet de blokjes aardappel op met water en een beetje zout en kook ze in circa 5 minuten beetgaar. Giet ze af en laat ze uitlekken.
  2. Verwarm het bakproduct in een hapjespan en fruit de ui circa 3 minuten.
  3. Voeg de knoflook en spekblokjes toe en roerbak nog 3 minuten.
  4. Voeg de aardappelblokjes en kapucijners toe en schep alles om. Laat met het deksel op de pan nog 5 minuten doorwarmen. Breng op smaak met zout en peper. Bestrooi het gerecht met peterselie.
  5. Lekker met augurkjes, zilveruitjes en piccalilly.

Variatie

Vervang de aardappelblokjes door aardappelpuree (uit een pakje) of (snelkook-)rijst die u bij de kapucijners serveert.

Voedingswaarde p.p.
Energie 390 kcal
Koolhydraten 38 g
Eiwit 17 g
Vet
Waarvan verzadigd
17 g
5 g
Hoofdingrediënten Aardappel (121)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.