Overige video's

Kaneeltaart met appel en pecannoten

6 gemiddeld gebak
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 560 kcal
Koolhydraten 66 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
29 g
15 g
Hoofdingrediënten Appel (173) Honing (638)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180°C en vet de taartvorm in. Klop de boter, suiker en kaneelpoeder met de mixer romig.
  2. Mix de eieren er één voor één door. Spatel de zure room en het bakmeel erdoor en schep het beslag in de vorm.
  3. Meng voor de vulling de bloem, basterdsuiker, pecannoten en koekkruiden door elkaar. Schud om met de appels en verdeel deze vulling over het beslag in de vorm.
  4. Bak de taart 50-60 minuten in de oven. Controleer met een satéprikker of het beslag gaar is. Besprenkel de taart met honing en serveer warm of koud.

Variatie

Varieer met bijvoorbeeld walnoten, amandelen of hazelnoten

Voedingswaarde p.p.
Energie 560 kcal
Koolhydraten 66 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
29 g
15 g
Hoofdingrediënten Appel (173) Honing (638)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.