Overige video's

Kaneelijs met banaan en karamel

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Neem het ijs van tevoren uit de diepvries of zet 1 minuut in de magnetron op 400 Watt zodat het ijs iets zachter wordt.
  2. Meng de kaneelpoeder erdoor.
  3. Vul een schaal met een laag ijs en leg daarop de banaan en daarop weer een laag ijs.
  4. Verwarm de salted caramel 40 seconden in de magnetron op 400 Watt zodat de karamel wat soepeler wordt.
  5. Verdeel de karamel over het ijs.
  6. Bestrooi eventueel met de pecannoten.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.