Overige video's

Kaneelflensjes met cranberrymascarpone

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 320 kcal
Koolhydraten 27 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
11 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Klop de bloem met het kaneelpoeder en een snufje zout los met de melk. Klop de eieren en boter erdoor tot een glad en dun beslag. Laat het beslag circa 10 minuten rusten.
  2. Roer de mascarpone los met de cranberrycompote.
  3. Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag tot deze goed heet is. Laat een lepel beslag ronddraaien in de pan zodat het beslag zich goed verdeelt. Bak op een middelhoge stand 12 dunne flensjes. Houd ze eventueel warm op een bord boven een laagje kokend water.
  4. Bestrijk de flensjes met de mascarpone en rol ze op. Leg er steeds 2 op een bordje en bestrooi met poedersuiker.
Voedingswaarde p.p.
Energie 320 kcal
Koolhydraten 27 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
11 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.