Overige video's

Kalkoenragout met citroen en salie

4 gemiddeld brunch, lunch, klein gerecht, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Kook de kalkoenfilet circa 15 minuten in de kippenbouillon. Giet af en vang de bouillon op.
  2. Pers één helft van de citroen uit en snijd de andere helft in partjes.
  3. Verhit de boter, voeg de bloem toe en roer tot een roux. Gaar circa 1 minuut. Voeg al roerend in gedeelten de kippenbouillon toe tot een gladde saus en breng op smaak met zout en versgemalen peper.
  4. Meng de room, salie, citroensap en kalkoenblokjes erdoor en verwarm zonder te koken.
  5. Bestrijk het brood met de olijfolie, bestrijk met de platte kan van de knoflook en rooster in een hete grillpan. Serveer het brood met de ragout en garneer met partjes citroen.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.