Overige video's

Kalkoenfilet met parmaham en tagliatelle

Op zoek naar een lekker recept met tagliatelle? Ga dan voor dit gerecht met kalkoenfilet, parmaham en tomaten. Een lekker Italiaans recept, ideaal om doordeweeks te koken voor het hele gezin.
Print

Bereiden

  1. Bestrooi de kalkoenfilet rondom met peper en leg aan een kant een plak ham erop. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak hierin de kalkoenfilet eerst op de hamkant. Keer om en bak nog een paar minuten op middelhoge stand.
  2. Kook de tagliatelle beetgaar in water met zout. Giet de pasta af, vang wat van het kookwater op en laat uitlekken. Leg de tomaatjes bij de kalkoen in de pan en leg een deksel erop.
  3. Schep de tagliatelle terug in de pan en schep de pesto met een beetje kookwater en de helft van de parmezaan erdoorheen. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en leg de kalkoenfilet erop. Verdeel de tomaatjes en jus erover. Bestrooi met peper. Serveer met de rucola en de rest van de kaas.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.