Overige video's

Kalkoen-saltimbocca
Kalkoen-saltimbocca
(0)

Kalkoen-saltimbocca

Saltimbocca is een specialiteit uit de Italiaanse keuken. Het bestaat normaal gesproken uit dunne lapjes kalfsvlees, bedekt met plakjes rauwe ham en salie en gesmoord in witte wijn. In plaats van kalfsvlees gebruik je in dit recept kalkoen.
Categorie klein gerecht, bijgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g

Bereiden

  1. Leg de kalkoen- of kipfilets tussen vershoudfolie en sla de filets platter met een koekenpan. Verdeel 3 blaadjes salie over elke filet en wikkel 1 plak parmaham eromheen.
  2. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de vleesrolletjes in circa 5 minuten rondom gaar en bruin. Blus af met witte wijn en laat nog 5 minuten stoven.

Wijnadvies

Serveer I Am Pinot Noir bij dit recept. Zet de wijn op warme dagen een half uurtje voor het schenken in de koelkast.

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.