Overige video's

Kabeljauwstoofpotje met bonenrijst

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 595 kcal
Koolhydraten 64 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
8 g

Bereiden

  1. Dep de vis droog en bestrooi met zout. Meng de knoflook met het limoensap en schenk over de vis. Marineer circa 20 minuten. Kook intussen de rijst.
  2. Verhit de olie en fruit hierin de ui. Voeg de vis met de marinade toe en stoof circa 2 minuten.
  3. Giet er de kokosmelk met 200 ml water bij en voeg de paprika's, tomaten, bosuitjes en 1 eetlepel koriander toe. Stoof zachtjes circa 5 minuten.
  4. Verwarm intussen de bonen, giet ze af en schep ze door de rijst.
  5. Bestrooi de stoofpot met de rest van de koriander en serveer met de bonenrijst.
Voedingswaarde p.p.
Energie 595 kcal
Koolhydraten 64 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
8 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.