Overige video's

Kabeljauwschotel met koolrabi en wortel

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 415 kcal
Koolhydraten 19 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
11 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Dep de vis droog, besprenkel met citroensap en bestrooi met zout en versgemalen peper.
  2. Verhit de olie in een wok of hapjespan en fruit hierin de knoflook en de ui.
  3. Voeg de wortel en koolrabi toe en bak circa 5 minuten mee. Schep de groenten in een ovenschaal en leg de vis erop.
  4. Meng de bouillon met de honing en gember en giet dit mengsel over de vis. Leg de sinaasappelplakken en de boter in vlokjes op de vis.
  5. Dek de schotel af met aluminiumfolie en gaar circa 20 minuten in het midden van de oven. Bestrooi voor het serveren met dille of dragon.
  6. Lekker met aardappelpuree of gekookte aardappels.
Voedingswaarde p.p.
Energie 415 kcal
Koolhydraten 19 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
11 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.