Overige video's

Kabeljauwkoekjes met limoensaus

10 gemiddeld hapje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 80 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
5 g
1 g
Vezels 1 g
Zout 1,2 g

Voorbereiden

Maal de kabeljauwfilets in een keukenmachine tot een grove pasta. Voeg de rode peper, bosui, knoflook, citroengras, 2 eetlepels vissaus, het ei en 2-3 eetlepels paneermeel toe en meng goed. Vorm burgertjes van dit mengsel en laat deze afgedekt circa 30 minuten opstijven in de koelkast.

Bereiden

  1. Verhit de olie en bak hierin de viskoekjes op middelhoge stand in circa 3 minuten aan beide kanten goudbruin.
  2. Meng intussen voor de dipsaus de rest van de vissaus met het limoensap, de sojasaus en sesamolie. Serveer de viskoekjes met de limoensaus.

Wijnadvies

De limoensaus vraagt om Green Grüner Veltliner, een frisse wijn die je glas bijna uitknalt.

Voedingswaarde p.p.
Energie 80 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
5 g
1 g
Vezels 1 g
Zout 1,2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.