Overige video's

Kabeljauwfilet met groenten en rösti

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 575 kcal
Koolhydraten 60 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
3 g
Vezels 11 g
Zout 0,2 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Verdeel de courgette, paprika en ui over tweederde van een bakplaat. Bestrooi met zout en peper.
  2. Leg de bevroren rösti ernaast en bestrooi met paprikapoeder, zout en peper. Besprenkel de groenten en rösti met olijfolie en zet de bakplaat 15 minuten in het midden van de oven.
  3. Neem de bakplaat uit de oven en leg de kabeljauw op de groenten. Bestrooi met de gehakte tijm, zout en peper.
  4. Verdeel de tomaatjes eromheen en knijp de citroenhelften uit over de groenten en vis. Leg de takjes tijm ertussen en zet de bakplaat nog circa 10 minuten terug in de oven tot de kabeljauwfilet gaar is.

Bereidingstip

Vervang in dit recept de rösti door aardappelblokjes uit de diepvries of geblancheerde blokjes knolselderij.

Neem zalmfilet in plaats van kabeljauw.

Wijnadvies

Heerlijk bij dit recept is de Pinot Blanc van J. Meyer.

Voedingswaarde p.p.
Energie 575 kcal
Koolhydraten 60 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
3 g
Vezels 11 g
Zout 0,2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.