Overige video's

Kabeljauw met prei en abrikozen

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 715 kcal
Koolhydraten 106 g
Eiwit 42 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
1 g
Vezels 19 g
Zout 0,3 g

Bereiden

  1. Wel de abrikozen in warm water. Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan en roerbak hierin de prei, ui en knoflook 3-4 minuten.
  2. Snijd de abrikozen iets kleiner. Schep de helft ervan met de tomatenblokjes door het preimengsel.
  3. Bestrooi de vis met zout, peper en paprikapoeder. Leg de kabeljauw op het groentemengsel en verdeel de rest van de abrikozen erover. Dek af met aluminiumfolie of een deksel en stoof zachtjes 4-5 minuten.
  4. Bereid intussen de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de kabeljauw met de couscous.

Bereidingstip

Vervang de kabeljauw in dit recept door zalm.

Gebruik vis- of shoarmakruiden in plaats van paprikapoeder.

Voedingswaarde p.p.
Energie 715 kcal
Koolhydraten 106 g
Eiwit 42 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
1 g
Vezels 19 g
Zout 0,3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.