Overige video's

Kabeljauw met komkommer-muntsaus

Voedingswaarde p.p.
Energie 505 kcal
Koolhydraten 32 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
4 g
Print

Bereiden

  1. Kruis de tomaten in. Leg ze enkele tellen in kokend water, ontvel ze en snijd ze in blokjes. Dep de vis droog.
  2. Meng de balsamicoazijn met de mosterd en zout in een pan. Voeg al kloppend 6 eetlepels olijfolie in een straaltje toe. Schep de tomaten en komkommerblokjes erdoor en verwarm op een lage stand. Meng de munt erdoor en houd de saus warm.
  3. Schaaf de wortels in lange linten en kook ze 3-4 minuten. Bak intussen in 2 eetlepels olijfolie de aardappelschijfjes.
  4. Bak de kabeljauw in de rest van de olijfolie 2-3 minuten per kant. Schep de honing door de wortellinten.
  5. Serveer de vis met de saus, de gebakken aardappels en de wortel.
Voedingswaarde p.p.
Energie 505 kcal
Koolhydraten 32 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.