Overige video's

Kabeljauw met kappertjes-botersaus

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 485 kcal
Koolhydraten 35 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
14 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Dep de vis droog en bestrooi met zout en versgemalen peper. Leg de stukken vis naast elkaar in een lage ovenschaal.
  2. Verwarm de visfond of -bouillon, giet deze bij de vis en zet circa 12 minuten in het midden van de oven.
  3. Kook intussen de aardappels 15-20 minuten en de sugarsnaps circa 10 minuten.
  4. Smelt de boter en laat deze goudbruin kleuren. Roer de kappertjes erdoor. Schep de vis op warme borden en lepel de kappertjes-botersaus erover. Leg de aardappels en sugarsnaps erbij. Bestrooi met peterselie en garneer met partjes citroen.
Voedingswaarde p.p.
Energie 485 kcal
Koolhydraten 35 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
14 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.