Overige video's

Kabeljauw met currypasta
Kabeljauw met currypasta
(3)

Kabeljauw met currypasta

Bijna elke vissoort is geschikt voor op de barbecue. Zo ook kabeljauw! Keer vis altijd maar één keer om, halverwege de bereidingstijd.
Categorie bijgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 155 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
2 g
1 g
Vezels 1 g
Zout 0,3 g
Hoofdingrediënten

Voorbereiden

Steek de barbecue aan.

Bereiden

  1. Dep de vis droog met keuken­papier. Meng het limoensap en de gember door de currypasta en bestrijk de kabeljauwfilet ermee. Laat 15 minuten marineren.
  2. Leg de vis in de visklem en rooster 3­-4 minuten per kant op de barbecue. Bestrooi voor het serveren met de basilicum. Lekker met een groene salade.

Bereidingstip

Voeg 1 eetlepel vissaus toe aan de currypasta.

Neem zalm in plaats van kabeljauw voor dit recept.

Voedingswaarde p.p.
Energie 155 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
2 g
1 g
Vezels 1 g
Zout 0,3 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.