Overige video's

Kabeljauw met courgette, tomaat en feta

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 360 kcal
Koolhydraten 14 g
Eiwit 35 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
5 g

Bereiden

  1. Verdeel de kabeljauw in 4 porties. Wrijf de visfilets in met citroensap en bestrooi met zout, peper en bloem.
  2. Kruis de tomaten in en leg ze enkele tellen in kokend water. Pel ze en verdeel de tomaten in blokjes.
  3. Verhit de helft van de olie en bak hierin de kabeljauw circa 2 minuten per kant. Schep de vis uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie.
  4. Voeg de rest van de olie toe aan het bakvet en fruit hierin de ui en knoflook circa 2 minuten.
  5. Schep de courgetteblokjes erdoor en bak ze circa 2 minuten mee.
  6. Voeg de tomatenblokjes, tijm en witte wijn toe en laat iets inkoken.
  7. Serveer de kabeljauw met het groentemengsel en bestrooi met de feta.
Voedingswaarde p.p.
Energie 360 kcal
Koolhydraten 14 g
Eiwit 35 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.