Overige video's

Kabeljauw 'en papillotte'

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 210 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
9 g
5 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Spoel de vis af en dep goed droog met keukenpapier. Bestrooi rondom met zout en witte peper.
  3. Leg elk stuk vis in het midden van een stuk bakpapier.
  4. Verdeel de ui en venkel erover en leg hierop 2 plakjes citroen, een klontje boter en 2 jeneverbessen.
  5. Vouw de randen van het papier omhoog en draai de punten bij elkaar zodat een pakketje ontstaat.
  6. Zet naast elkaar in een ovenschaal en bak in de oven in circa 20 minuten gaar.
  7. Vouw de pakketjes aan de bovenkant een beetje open en bestrooi met de dille.
  8. Lekker met aardappelpuree met zongedroogde tomaatjes.

Bereidingstip

Door het verpakken in bakpapier stoom je de vis gaar en blijven alle smaken opgesloten in het pakketje.

Wijnadvies

Chardonnay of sauvignon blanc.

Voedingswaarde p.p.
Energie 210 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
9 g
5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.