Overige video's

Kaasvlammetjes met uien-gemberchutney

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Snijd de plak kaas in driehoekjes.
  2. Verhit de olijfolie op een lage stand en bak hierin de uien zacht.
  3. Voeg vervolgens de azijn, suiker, sambal en gember toe.
  4. Laat circa 30 minuten pruttelen en roer regelmatig door.
  5. Laat de chutney afkoelen.
  6. Prik de kaasdriehoekjes op cocktailprikkers en serveer met de chutney.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.