Overige video's

Kaastortellini met spinazie, amandel en ricotta

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 805 kcal
Koolhydraten 58 g
Eiwit 24 g
Vet
Waarvan verzadigd
51 g
9 g
Hoofdingrediënten Spinazie (199) Ricotta (122)

Bereiden

  1. Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Pureer intussen de amandelen met de olie, bouillon en citroensap. Voeg de spinazie en de helft van de ricotta toe en pureer tot een groene saus. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Meng de citroenrasp door de rest van de ricotta. Giet de tortellini af, schep deze door de groene saus en verwarm 1-2 minuten. Schep voor het serveren wat citroenricotta op de pasta.

Bereidingstip

Rooster, voor een sterkere smaak, de amandelen voor het pureren in een droge, hete koekenpan.

Besprenkel de pasta voor het serveren met een beetje notenolie.

Voedingswaarde p.p.
Energie 805 kcal
Koolhydraten 58 g
Eiwit 24 g
Vet
Waarvan verzadigd
51 g
9 g
Hoofdingrediënten Spinazie (199) Ricotta (122)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.