Overige video's

Kaastimbaaltjes met dadeltapenade

4 gemiddeld hapje, kazen
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 660 kcal
Koolhydraten 31 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
49 g
25 g
Vezels 4 g
Zout 1,3 g
Hoofdingrediënten Veldsla (105) Walnoot (205)

Voorbereiden

Week de blaadjes gelatine in koud water. Verwarm het sinaasappelsap zonder te koken. Laat iets afkoelen, knijp de gelatine uit en los op in het sap. Roer de slagroom erdoor en breng op smaak met zout en peper. Laat dit mengsel afkoelen tot het iets dikker wordt. Schep de kaasblokjes erdoor, verdeel over de ingevette timbaaltjes en zet 2 uur in de koelkast (dit kan ook een dag van tevoren).

Bereiden

  1. Pureer de ingrediënten voor de tapenade grof. Maak de rand van de vulling voorzichtig los van de timbaaltjes en keer ze op bordjes.
  2. Garneer met een pluk veldsla en serveer met een lepeltje tapenade.
Voedingswaarde p.p.
Energie 660 kcal
Koolhydraten 31 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
49 g
25 g
Vezels 4 g
Zout 1,3 g
Hoofdingrediënten Veldsla (105) Walnoot (205)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.