Overige video's

Kaasspiesjes met paprika en salie

Print

Bereiden

  1. Strooi de bloem op een bord. Klop het ei los in een diep bord en strooi paneermeel op een ander bord.
  2. Haal de blokjes kaas eerst door de bloem, dan door het ei en daarna door het paneermeel.
  3. Rijg aan satéprikkers of spiesjes afwisselend een stukje rode paprika, een salieblaadje en een stukje kaas.
  4. Verhit de arachide- of zonnebloemolie in een koekenpan en bak de spiesjes in 5 minuten goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
  5. Bestrooi ze voor het serveren met wat paprikapoeder.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.