Overige video's

Kaasschnitzel met gember en tuinkruiden

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 655 kcal
Koolhydraten 17 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
50 g
31 g

Bereiden

  1. Klop de eieren los. Meng de helft van het losgeklopte ei met de maizena, geraspte kaas, gember, bieslook en peterselie. Verdeel dit mengsel in 4 porties en vorm er platte schnitzels of burgers van.
  2. Giet de rest van het ei in een diep bord. Wentel de kaasschnitzels eerst door het ei en daarna door het paneermeel. Herhaal dit nog een keer.
  3. Verhit de boter in een koekenpan en bak de kaasschnitzels op middelhoge stand in 2-3 minuten per kant goudbruin tot de kaas net smelt.
  4. Serveer met gebakken krieltjes en een groene salade met tomaatjes.

Bereidingstip

Neem in dit recept in plaats van gember 1 theelepel kerriepoeder.

Serveer met een van onze groente bijgerechten, kijk op www.boodschappen.nl/groente

Voedingswaarde p.p.
Energie 655 kcal
Koolhydraten 17 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
50 g
31 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.