Overige video's

Kaasravioli met groene groentensaus

Voedingswaarde p.p.
Energie 800 kcal
Koolhydraten 76 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
36 g
20 g
Vezels 10 g
Zout 3,1 g
Print

Bereiden

  1. Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olijfolie en fruit hierin de sjalotjes 2-3 minuten.
  2. Voeg de erwten en 75 ml water toe en kook zachtjes 2-3 minuten. Schep een derde van de erwten uit de pan en houd apart.
  3. Voeg de roomkaas en Italiaanse kruiden toe aan de pan en pureer met een staafmixer tot een saus. Voeg als de saus te dik is wat extra water toe.
  4. Schep de saus met de hele erwten door de ravioli. Bestrooi met de Parmezaanse kaas en garneer met een pluk rucola.

Bereidingstip

Vervang de roomkaas in dit recept door crème fraîche of 200 gram spinazie à la crème.

Voedingswaarde p.p.
Energie 800 kcal
Koolhydraten 76 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
36 g
20 g
Vezels 10 g
Zout 3,1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.