Overige video's

Kaaspannenkoek met aardbei-gembercompote

Voedingswaarde p.p.
Energie 350 kcal
Koolhydraten 36 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
9 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Klop een glad beslag van de bloem, bakpoeder, karnemelk en een snuf zout.
  2. Klop de eieren erdoorheen.
  3. Laat het beslag een paar minuten rusten en klop de geraspte kaas erdoor.
  4. Meng intussen de aardbeien met de gembersnippers en houd apart.
  5. Verhit steeds een beetje boter in een koekenpan en bak goudbruine pannenkoeken van het beslag.
  6. Bak zo circa 8 pannenkoekjes en houd ze warm in de oven (60ºC).
  7. Serveer de pannenkoeken met een lepel aardbei-gembercompote.
Voedingswaarde p.p.
Energie 350 kcal
Koolhydraten 36 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
9 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.