Overige video's

Kaaskrul met kruidenricotta

8 gemiddeld amuse
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 50 kcal
Koolhydraten 1 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
4 g
2 g

Voorbereiden

Verwarm de oven voor op 200ºC. Meng de kaas met het sesamzaad en verdeel in 8 bergjes over het bakpapier. Zorg voor genoeg tussenruimte voor de kaas om uit te lopen. Bak de kaas in het midden van de oven in circa 10 minuten goudkleurig. Neem uit de oven en laat de kaaskrullen afkoelen en hard worden over bijvoorbeeld een deegroller of bierflesje.

Bereiden

  1. Roer de ricotta los met de kruiden en citroenrasp en breng op smaak met zout en peper.
  2. Gebruik 2 theelepels om de ricotta in quenelles op de kaaswafeltjes te scheppen. Maal er wat peper over.

Bereidingstip

Voor de kruidenricotta in dit recept kun je verschillende kruiden gebruiken. Kies bijvoorbeeld voor verse dille, basilicum, kervel, tijm, peterselie of bieslook. Hak de groene kruiden fijn en maak een combinatie die je lekker vindt.

Voedingswaarde p.p.
Energie 50 kcal
Koolhydraten 1 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
4 g
2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.