Overige video's

Kaaskroketjes met mosterddip

Voedingswaarde p.p.
Energie 195 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
6 g
Vezels 0 g
Zout 0,5 g
Hoofdingrediënten
Print

Voorbereiden

Verhit de boter in een (steel)pan en roer de bloem erdoor. Schenk de helft van de melk in een straaltje erbij en roer goed door tot een glad mengsel. Voeg de rest van de melk toe, roer goed en laat 1 minuut doorkoken. Voeg de bieslook toe, breng op smaak met zout en peper en roer de kaas erdoor. Laat de ragout 1 uur koelen in de koelkast. Strooi het paneermeel op een diep bord. Klop de eieren los met 2 eetlepels water. Verdeel de afgekoelde ragout in 12 gelijke delen. Schep een deel op een lepel en vorm er met behulp van een andere lepel een kroketje van. Wentel de kroketjes eerst door het paneermeel. Wentel daarna door het ei en daarna weer door het paneermeel. Zet de kroketjes 30 minuten in de diepvries.

Bereiden

  1. Verhit de zonnebloemolie tot 175ºC en frituur hierin de kaaskroketjes in porties in circa 5 minuten goudbruin. Schep uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
  2. Meng de ingrediënten voor de mosterddip, breng op smaak met zout en peper en serveer de dip bij de kroketjes.
Voedingswaarde p.p.
Energie 195 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
6 g
Vezels 0 g
Zout 0,5 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.