Overige video's

Kaaskoekjes met rozemarijn

20 gemiddeld hapje, snack, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Kneed van alle ingrediënten en wat gemalen peper een soepel deeg.
  2. Vorm er een rol van circa 20 cm van, verpak in vershoudfolie en laat het deeg circa 30 minuten rusten in de koelkast.
  3. Verwarm de oven voor op 170°C.
  4. Snijd het deeg in plakjes van 1⁄2 cm en leg op de bakplaat met bakpapier.
  5. Bak de kaaskoekjes in het midden van de oven in circa 15 minuten goudbruin en gaar.
  6. Laat afkoelen op een rooster.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.