Overige video's

Kaasfondue met pesto en zongedroogde tomaatjes

Voedingswaarde p.p.
Energie 1185 kcal
Koolhydraten 64 g
Eiwit 52 g
Vet
Waarvan verzadigd
70 g
34 g
Vezels 12 g
Zout 5,8 g
Print

Bereiden

  1. Rooster voor de pesto de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan. Maal de basilicum met de knoflook, pijnboompitten en olijfolie in een keukenmachine tot een grove pesto.
  2. Blancheer de broccoli circa 2 minuten in kokend water. Giet af en spoel af met koud water. Schenk de wijn in een fonduepan en breng aan de kook.
  3. Zet vervolgens op een lagere stand en voeg in kleine porties al roerend de kaas toe. Roer de maizena glad met 2 eetlepels water.
  4. Roer de aangelengde maizena door de kaasfondue. Voeg de helft van de pesto en de zongedroogde tomaatjes toe en laat het geheel nog 3 minuten zachtjes pruttelen.
  5. Blijf roeren en breng op smaak met zout en peper. Druppel de rest van de pesto over de kaasfondue en serveer met de broccoli, tomaatjes en soepstengels.
Voedingswaarde p.p.
Energie 1185 kcal
Koolhydraten 64 g
Eiwit 52 g
Vet
Waarvan verzadigd
70 g
34 g
Vezels 12 g
Zout 5,8 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.