Overige video's

Kaas'gehakt'ballen

4 gemiddeld bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 420 kcal
Koolhydraten 23 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
15 g
Hoofdingrediënten Mosterd (269)

Bereiden

  1. Verhit 1 eetlepel olie en fruit hierin het sjalotje en de knoflook. Meng met de broodblokjes.
  2. Verdeel de marmite over het brood en schep de kaas, 2 eetlepels bieslook en mosterd erdoor. Voeg de eieren en wat paneermeel toe en kneed tot een stevige massa. Vorm er 4 ballen van en rol deze door wat paneermeel.
  3. Verhit de rest van de olie met de boter en bak hierin op een middelhoge stand de ‘gehaktballen' in 12-15 minuten goudbruin en gaar. Bestrooi met de rest van de bieslook.
  4. Lekker met een spruitjesstamppot (kijk voor diverse recepten elders op boodschappen.nl).

Bereidingstip

Vervang de belegen kaas in dit recept door komijnekaas.

Voeg geroosterde sesamzaadjes toe aan het paneermeel.

Wijnadvies

Côtes du Rhône Blason.

Voedingswaarde p.p.
Energie 420 kcal
Koolhydraten 23 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
15 g
Hoofdingrediënten Mosterd (269)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.