Overige video's

Japanse garnalencurry

2 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 825 kcal
Koolhydraten 105 g
Eiwit 56 g
Vet
Waarvan verzadigd
17 g
4 g
Vezels 14 g
Zout 3,6 g

Bereiden

  1. Houd wat koriander apart om te garneren. Pureer de bosui met de knoflook, rest van de koriander, soja- en vissaus tot een pasta.
  2. Rasp de schil van 1 limoen en pers de vrucht uit. Snijd de andere limoen in partjes.
  3. Verhit de arachide- en sesamolie in een wok en roerbak hierin de kruidenpasta en garnalen 2 minuten. Schep uit de wok.
  4. Roerbak de asperges en paksoi 3-4 minuten in het bakvet. Bereid intussen de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Schep de garnalen met de kruiden, limoenrasp en -sap door de groenten en verwarm. Serveer de curry met de mie en garneer met korianderblaadjes en partjes limoen.
Voedingswaarde p.p.
Energie 825 kcal
Koolhydraten 105 g
Eiwit 56 g
Vet
Waarvan verzadigd
17 g
4 g
Vezels 14 g
Zout 3,6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Paul Gomes 23-11-2018
Dit is een heerlijk gerecht, vol smaak. Ik heb het al twee keer gemaakt. Iedereen vindt het lekker, ook de kinderen. Ik weet niet waarom het 'curry' heet, het is eerder een soort oosterse pesto.