Overige video's

Japanse boontjessalade

6 eenvoudig lunch, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 90 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
5 g
1 g
Hoofdingrediënten Haricots verts (18) Sugarsnap (43)

Bereiden

  1. Breng een pan met ruim water en zout aan de kook. Blancheer de haricots verts 3 minuten en de sugarsnaps 1 minuut. De boontjes moeten nog zeer knapperig en groen zijn.
  2. Spoel de boontjes onder koud water af en schep ze in een kom om met de bosui, sojasaus, olie en sesamzaadjes.
  3. Schep dit in kleine schaaltjes en verdeel de tonijn erover.
Voedingswaarde p.p.
Energie 90 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
5 g
1 g
Hoofdingrediënten Haricots verts (18) Sugarsnap (43)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.