Overige video's

Japanse aardappelchips

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Snijd de aardappels met een mandoline of mes in zo dun mogelijke plakjes van circa 1 mm dik.
  2. Verhit frituurolie tot 170°C en bak hierin de chips lichtbruin.
  3. Verkruimel het norivel met een halve theelepel zout, het sesamzaad, cayennepeper, gemberpoeder en de sinaasappelrasp.
  4. Laat de chips uitlekken op keukenpapier en bestrooi met de kruidenmix.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.