Overige video's

Jacket potatoes
Jacket potatoes
(2)

Jacket potatoes

Een Amerikaans recept dat je eens geprobeerd moet hebben: jacket potatoes! Deze aardappels uit de oven met kaas zijn erg smaakvol en ook nog eens makkelijk om te maken. Het recept voor jacket potatoes vind je hier.
Categorie bijgerecht
Personen 4 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Bestrijk de aardappels rondom met olijfolie. Leg ze in den ovenschaal of op een bakplaat en gaar 35-­40 minuten in het midden van de oven.
  2. Meng de zure room met 50 gram geraspte belegen kaas, de rode ui, zout en peper. Neem de aardappels uit de oven. Verwarm de ovengrill.
  3. Snijd van de aardappels horizontaal een kapje af en schep het aardappelkruim tot circa 2 cm van de rand eruit. Schep het kruim door het roommengsel en vul de uitgeholde aardappels royaal ermee. Leg de aardappels weer terug in de ovenschaal of op de bakplaat. Bestrooi met de rest van de kaas en gratineer niet te dicht onder de ovengrill, tot de kaas smelt.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.