Overige video's

Italiaanse wentelteefjes met balsamico-tomaatjes

Wentelteefjes zijn overheerlijk, maar heb je ook al eens hartige wentelteefjes geproefd? Kies eens voor deze Italiaanse wentelteefjes met balsamico-tomaatjes.
Voedingswaarde p.p.
Energie 400 kcal
Koolhydraten 42 g
Eiwit 17 g
Vet
Waarvan verzadigd
17 g
4 g
Vezels 6 g
Zout 1,6 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Klop de eieren los met de melk, de helft van de peterselie en de knoflook. Doop de sneetjes brood aan beide kanten in het mengsel.
  2. Verhit de helft van de olie en bak hierin de wentelteefjes aan beide kanten goudbruin. Giet indien nodig de rest van de olie erbij in de pan. Neem de wentelteefjes uit de pan.
  3. Voeg de ui, zongedroogde tomaten en kerstomaatjes toe aan het bakvet en bak circa 3 minuten op een hoge stand. Giet de balsamico erbij en bak nog 1 minuut.
  4. Leg de wentelteefjes op borden. Schep het tomaten- mengsel erop en bestrooi met de rest van de peterselie.
Voedingswaarde p.p.
Energie 400 kcal
Koolhydraten 42 g
Eiwit 17 g
Vet
Waarvan verzadigd
17 g
4 g
Vezels 6 g
Zout 1,6 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.