Overige video's

Italiaanse vleeswarenschotel met gegrilde tomatensalade

4 eenvoudig brunch, hapje, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Begin met de tomatensalade. Rooster de tomaten in 1 eetlepel olijfolie in een grillpan of koekenpan.
  2. Maak van de rest van de olie, peper, balsamicoazijn en honing een dressing en schep deze door de tomaten.
  3. Garneer met blaadjes basilicum.
  4. Meng de pesto door de filet americain.
  5. Leg de vleeswaren op een schaal en serveer de olijven, tapenade, het brood en de tomatensalade erbij.

Bereidingstip

Voeg gorgonzola toe aan de tomatensalade.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.